ردیف |
عنوان جزوه |
گروه پژوهشی |
1 |
میکروبیولوژی سویا برگر |
میکروبیولوژی و بیولوژی |
2 |
میکروبیولوژی انواع ترشی |
3 |
ميكروبيولوژی انواع شکلات |
4 |
ميكروبيولوژی انواع چای |
5 |
ميكروبيولوژی زعفران |
6 |
ميكروبيولوژی انواع سوپ خشک |
7 |
میکروبیولوژی سویا شیر |
8 |
ميكروبيولوژی فرآورده حجیم شده بر پایه ذرت |
9 |
میکروبیولوژی فرآورده های کنسرو شده اسیدی یا اسیدی شده |
10 |
میکروبیولوژی فرآورده های کنسرو شده کم اسید |
11 |
میکروبیولوژی سس گوجه فرنگی |
12 |
میکروبیولوژی مربا، مارمالاد و ژله مربا |
13 |
میكروبیولوژی خوراک دام، طیور و آبزیان |
14 |
میکروبیولوژی سس مایونز و سالاد |
15 |
ميكروبيولوژی آبليمو |
16 |
ميكروبيولوژی نوشيدنیها –آبميوه و آب سبزی و فرآورده ها |
17 |
ميكروبيولوژی آب |
18 |
ميكروبيولوژی پروبيوتيک ها و کشتهای آغازگر |
19 |
ميكروبيولوژی شربت |
20 |
ميكروبيولوژی فرآورده های لبنی غيرتخميری |
21 |
ميكروبيولوژی فرآوردههای لبنی تخميری |
22 |
ميكروبيولوژی انواع کنسانتره آبميوه،پوره،پالپ وتكه های ميوه وسبزیجات در بسته بندی اسپتيک و غيراسپتيک |
23 |
ميكروبيولوژی گلاب وعرقيات گياهی |
24 |
ميكروبيولوژی نوشيدنی گازدار مالت و نوشابه های گازدار |
25 |
میکروبیولوژی گوشت و فرآورده های آن |